1. Ai o platformă care nu te face dependent total de firma de web design

WordPress este una dintre cele mai folosite platforme din lume, pentru site-uri business. “WordPress este folosit de 59,6% din site-urile al căror conținut îl cunoaștem. Reprezintă 26,5% din totalul site-urilor.” (https://w3techs.com/technologies/details/cm-wordpress/all/all). Înseamnă că poți găsi ușor un developer care să cunoască bine platforma și să poată lucra la site-ul tău. WordPress este gratuit și folosește tehnologii comune, răspândite și gratuite ca: PHP, MySQL, JavaScript, Html, CSS.

2. Ești în control

Vei putea fi capabil să faci modificări simple sau dacă dorești, poți face orice modificare folosind interfață de administrare, fără a aștepta după compania de web design.

Design-ul site-ului tău este 100% customizabil și în mare parte din situații nu ai nevoie de editare HTML. Interfață de administrare este intuitivă și te va ajuta să adaugi rapid pagini noi, imagini sau texte.
Există mai multe funcționalități construite pentru a-ți veni în ajutor: autosalvare, “călătoria în timp” (scrii acum pentru mai târziu, restaurezi versiuni mai vechi ale paginilor), protecție prin parola, salvare ciorne, etc.

Încărcarea de fotografii este simplă, atât de pe un PC cât și de pe telefonul tău mobil.

3. Poți adăuga oricâte informații dorești și oricâte pagini

WordPress este foarte bine organizat astfel încât dacă adaugi mai multă informație sau oricâte pagini dorești, vei simți cât de simplu este să găsești, ca vizitator, informația de care ai nevoie. WordPress are și un foarte bun motor intern de căutare.

4. Ai optimizare excelentă, din construcție, pentru motoarele de căutare (Google)

WordPress are un cod simplu și curat. Funcționalități ca etichete, URL-uri frumoase înlesnesc indexarea paginilor site-ului tău în motoarele de căutare.

5. Ai un site web construit pentru orice dispozitiv: PC, SmartPhone, tabletă

Atât frontend-ul cât și interfața de administrare a site-ului tău poate fi accesată și folosită chiar și de pe telefonul tău mobil.

6. Poți oricând să îți extinzi funcționalitățile site-ului

WordPress a fost creat inițial că o platforma pentru blog și are aceste capabilități deja construite și integrate. Platforma suportă mai mulți utilizatori, comentarii , aprecieri, etc.

Poți accesa mii de pluginuri, majoritatea gratuite sau la prețuri mici. De exemplu, poți adaugă în câteva minute funcționalități că opțiuni pentru SEO, galerie video, bannere rotative, etc.

7. Poți să-ți transformi site-ul tău într-un veritabil magazin online cu toate funcționalitățile specifice

Poți să transformi oricând site-ul tău într-un veritabil magazin online cu toate funcționalitățile specifice sau poți adaugă un magazin online site-ului. Ai la degetul mic, oricând, posibilitatea de a vinde online folosind doar câteva plugin-uri.

8. Poți să îți alegi orice tema de design

Poți alege orice tema de design, poți schimbă oricând tema de design fără a afecta informația introdusă destinată vizitatorilor. Poți găsi teme gratuite pe internet sau poți găsi teme contra cost: https://themeforest. net /category/wordpress

9. Poți să îți actualizezi platforma WordPress, tema de design sau plugin- uri

Periodic apar versiuni noi ale platformei WordPress, ale temelor de design sau ale pluginurilor pe care le poți actualiza rapid și ușor fără să afecteze conținutul informațional. După fiecare actualizare site-ul tău rămâne neschimbat în față vizitatorilor, în spate, devenind însă din ce în ce mai puternic și sigur în timp.

10. Ai o platforma folosită cu succes de unele dintre cele mai mari companii din lume

Câteva exemple notabile de utilizatori WordPress:
– The New York Time
– CNN
– Forbes
– Reuters
– Sony
– Jay-Z
– Katy Perry
– Microsoft News

https://wordpress.com/notable-users/
https://vip.wordpress.com/clients/

Articole recomandate

Nici un comentariu încă, scrie o părere mai jos!


Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *